Kaartverkoop M/V deel 2 Carré gestart!

Op 25 mei a.s. speelt Huub Stapel de allerlaatste voorstelling van Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus. Daarmee sluit hij een reeks van 470 shows af. Een record in de Nederlandse theaterhistorie. Niet eerder werd een one man show zo vaak opgevoerd. Deze recordreeks en vooral het enthousiasme van het publiek zijn voor Stapel reden om een nieuwe voorstelling rondom het thema ‘relatie’ te maken. Vrijdag 23 en zaterdag 24 januari 2015 is Stapel te zien in Koninklijk Theater Carré met M/V deel 2. De kaartverkoop hiervan start dit weekend via www.carre.nl

M/V deel 2 wordt geregisseerd door Peter de Baan. Dit keer zal Huub, naast bestaande theorieën over relaties ook zijn eigen levenservaringen tegen licht houden, wat leidt tot verfrissende en verrassende nieuwe inzichten in de liefde.

BESTEL KAARTEN VOOR CARRÉ

 

J. v. Meer

Is de DVD nog te bestellen? De link gaat nml. naar ntk.nl.

 

Heb jij de voorstelling al gezien?
Laat hier je reactie achter!

 

John

Het bemoedigende toespreken, inderdaad Mark. Wat zou het toch mooi zijn als we de verschillen ook met het hart accepteren, dat verandert relaties echt. Daarover spreekt de auteur van Hallo Tarzan. Mannen, kom op. Het beste cadeau wat je vrouw kunt geven :)

 

Ook een tip toevoegen? Klik hier