Liefdesshow keert terug in het theater!

Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus is dé theater hit van de afgelopen jaren. De one-man show van Huub Stapel, gebaseerd op de bestseller van John Gray, is sinds de première 438 keer gespeeld voor ruim 300.000 bezoekers. En dat niet alleen, de voorstelling heeft zelfs relaties gered. Kortom, het is niet zomaar een theatershow, het is een fenomeen. Een fenomeen dat je gezien moet hebben.

Zowel mannen als vrouwen zijn het er unaniem over eens dat het een feest van herkenning is. Een inspirerende en verhelderende les, die ook nog eens leidt tot meer wederzijds begrip. Want ook al komen we van verschillende planeten, we moeten het hier op aarde toch samen zien te redden. En Huub Stapel reikt de helpende hand.

Mede door de geweldige reacties op de voorstelling, en de bijzondere gevolgen ervan, is besloten nog eenmaal terug te keren. Met een tournee langs 30 theaters bieden we iedereen nog één keer de kans om deze openbaring zelf mee te maken. Dus zorg dat je erbij bent en bestel nu vast je kaarten voor één van de 30 extra voorstellingen in maart, april of mei 2014.

BESTEL DIRECT KAARTEN

 

Renee Groen

Mijn man en ik hebben sinds tijden weer ontzettend gelachen ! Zalig gewoon. Bedankt voor een heerlijke avond en onze complimenten voor Huub Stapel . Wij kijken uit naar de volgende keer.

 

Heb jij de voorstelling al gezien?
Laat hier je reactie achter!

 

ada

Zeg een "schat zal ik eens koken"en blijf niet als vanzelfsprekend achter je computer zitten wachten tot het eten op tafel staat

 

Ook een tip toevoegen? Klik hier