Liefdesshow keert terug in het theater!

Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus is dé theater hit van de afgelopen jaren. De one-man show van Huub Stapel, gebaseerd op de bestseller van John Gray, is sinds de première 438 keer gespeeld voor ruim 300.000 bezoekers. En dat niet alleen, de voorstelling heeft zelfs relaties gered. Kortom, het is niet zomaar een theatershow, het is een fenomeen. Een fenomeen dat je gezien moet hebben.

Zowel mannen als vrouwen zijn het er unaniem over eens dat het een feest van herkenning is. Een inspirerende en verhelderende les, die ook nog eens leidt tot meer wederzijds begrip. Want ook al komen we van verschillende planeten, we moeten het hier op aarde toch samen zien te redden. En Huub Stapel reikt de helpende hand.

Mede door de geweldige reacties op de voorstelling, en de bijzondere gevolgen ervan, is besloten nog eenmaal terug te keren. Met een tournee langs 30 theaters bieden we iedereen nog één keer de kans om deze openbaring zelf mee te maken. Dus zorg dat je erbij bent en bestel nu vast je kaarten voor één van de 30 extra voorstellingen in maart, april of mei 2014.

BESTEL NU KAARTEN

 

Willy van Alphen

Hallo Huub, ik weet niet of je het nog weet, maar ik heb in Maart samen met mijn vriendin je voorstelling bijgewoond in t Zaantheater in Zaandam. Na afloop hebben we bij je aan tafel gezeten en heb je een dvd voor me gesigneerd die ik had gekocht voor mijn man. We hebben hem net samen zitten kijken bij ons thuis in Australia. Walter vond het ook geweldig. Heel herkenbaar allemaal. Net als Ingrid en ikzelf tijdens de voorstelling in het theater. We waren ook super in onze nopjes met de geweldige plek waar we zaten met dank aan, ik vermoed, de theater directeur. Al met al een top ervaring. Ik weet zeker dat t bij zal dragen aan a better understanding tussen walter en mezelf ;) Bedankt namens ons beiden en veel succes met de voorstelling xxx

 

Heb jij de voorstelling al gezien?
Laat hier je reactie achter!

 

De Goudse Schouwburg

Huub is op 17 september 2010 in De Goudse Schouwburg te zien! Bestel nu je kaarten via 0182-513 750 of via www.goudseschouwburg.nl

 

Ook een tip toevoegen? Klik hier